EjendomsWatch

Rundede 2021 af med københavner-frasalg for 1,5 milliarder – "ikke ren profit"

Udenlandsk investor overtog sidst i det forgangne år Capman-aktiver i København for over 1,2 mia. kr., mens selskab med Larsen- og Schou-familien i ryggen toppede op med trecifret millioninvestering i hjørneejendom under udvikling. Sidstnævnte har ifølge Capman-partner givet kapitalforvalteren "en del omkostninger."

Torsten Bjerregaard har som ledende partner hos Capman stået for salget af 13 københavnske ejendomme, der i løbet af årets sidste måneder indbragte den finske kapitalforvalter omkring halvanden milliard. | Foto: PR

Finske Capmans salg af 13 centralt beliggende københavnerejendomme, som EjendomsWatch omtalte 4. januar, var omgærdet af en vis portion hemmelighedskræmmeri. Det viser sig, at et dusin af disse ejendomme er havnet i hænderne på én og samme udenlandske investor, og at der er tale om en milliardhandel.

Alt i alt løber handlerne med de 13 aktiver, der var del af den finske kapitalforvalters første value-add ejendomsfond, Capman Nordic Real Estate Fund, op i omkring 1,5 mia. kr., hvoraf transaktionen med den endnu unavngivne internationale aktør tegner sig for over 1,2 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier