EjendomsWatch

Rundede 2021 af med københavner-frasalg for 1,5 milliarder – "ikke ren profit"

Udenlandsk investor overtog sidst i det forgangne år Capman-aktiver i København for over 1,2 mia. kr., mens selskab med Larsen- og Schou-familien i ryggen toppede op med trecifret millioninvestering i hjørneejendom under udvikling. Sidstnævnte har ifølge Capman-partner givet kapitalforvalteren "en del omkostninger."

Torsten Bjerregaard har som ledende partner hos Capman stået for salget af 13 københavnske ejendomme, der i løbet af årets sidste måneder indbragte den finske kapitalforvalter omkring halvanden milliard. | Foto: PR

Finske Capmans salg af 13 centralt beliggende københavnerejendomme, som EjendomsWatch omtalte 4. januar, var omgærdet af en vis portion hemmelighedskræmmeri. Det viser sig, at et dusin af disse ejendomme er havnet i hænderne på én og samme udenlandske investor, og at der er tale om en milliardhandel.

Alt i alt løber handlerne med de 13 aktiver, der var del af den finske kapitalforvalters første value-add ejendomsfond, Capman Nordic Real Estate Fund, op i omkring 1,5 mia. kr., hvoraf transaktionen med den endnu unavngivne internationale aktør tegner sig for over 1,2 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier