EjendomsWatch

Koncenton køber 240 boliger i Odense af AG Gruppen

AG Gruppen står bag et udviklingsprojekt i Odense med 240 blandede boliger, som Koncenton netop har indgået købsaftale på. Projektet er tegnet af Arkitema Architects.

Projektet går under navnet Admiralens Have, efter den have der hørte til Portnerboligen til den gamle maskinfabrik, som i mange år lå på grunden. | Foto: PR-visualisering / Arkitema Architects

Projektudbyderen Koncenton har indgået købsaftale på 240 boliger, som AG Gruppen udvikler i Odensebydelen Hjallese. Det skriver udvikleren i en pressemeddelelse.

Der er tale om et nyt, grønt bykvarter under navnet Admiralens Have, der opføres på en grund på Svendborgvej, hvor Jorgensen Maskinfabrik i mange år havde til huse. Projektet er tegnet af Arkitema Architects.

"Vi har udelukkende positive erfaringer fra vores tidligere projekter med AG Gruppen. Vi har indtil videre arbejdet sammen om tre store boligprojekter i hovedstadsområdet og Odense, og alle blev udlejet på rekordtid," udtaler Anders Bangsgaard, ejendomsdirektør og partner i Koncenton.

Hos AG Gruppen ligger adm. direktør Robbin Feddern også vægt på samarbejdet med Koncenton.

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med Koncenton, og den tillid de viser os ved den nye aftale; denne gang om 240 blandede boliger centralt i Odense,"

Boligerne er i variende størrelser i et-, to-, tre- og fireværelseslejeligheder samt fireværelses rækkehuse. De første boliger forventes klar til indflytning i midten af 2024.

Købsprisen er ikke oplyst.

Koncenton køber 215 ungdomsboliger i Odense for godt 200 mio. kr.

Koncenton tøver med at investere i København: "Jeg er bekymret for de kommende år" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier