EjendomsWatch

Efterspørgsel på ejendomsdata får lejeboligplatform til at ændre kurs

Lejeboligplatformen Boligportal oplever "massiv efterspørgsel" på ejendomsdata. Derfor udvider selskabet nu med en dataløsning, så man kan komme tættere på de professionelle aktører i branchen.

"Vi er i fuld gang med at udbygge vores forretning fra at være en lejeboligplatform for lejeboliger til at blive en strategisk samarbejdspartner," forklarer Anders Hyldborg, adm. direktør hos Boligportal. | Foto: PR/North Media

Lejeboligplatformen Boligportal oplever stor efterspørgsel på den ejendomsdata, virksomheden har indsamlet over en 20-årig periode, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det får Boligportal til at udvide sortimentet og tilbyde professionelle aktører i ejendomsbranchen en ny dataløsning.

"Løsningen er efterspurgt af både den lille udlejer og den store ejendomsudvikler, der for alvor har fået øjnene op for, hvor værdifuldt analysearbejdet kan være for deres forretning," udtaler Anders Hyldborg, adm. direktør i Boligportal.

Ifølge meddelelsen vil man med dataløsningen bl.a. kunne undersøge nye mulige investeringer og afdække hvor meget, boligsøgende vil betale for et lejemål.

Og flere ejendomsselskaber kan se muligheder i Boligportals løsning.

"Med Boligportals løsning og dataplatform har vi adgang til en stor mængde information, som vi kombinerer med egne data og data fra andre eksterne datakilder. Herigennem kan vi træffe bedre beslutninger til fordel for miljø, fællesskaber og byer," lyder det fra Kell Møller, digitaliseringschef i Nrep.

Boligportal har de seneste år haft øget fokus på at blive ejendomsbranchens professionelle sparringspartner, hvilket den nye dataløsning kan ses som et konkret eksempel på.

Nyt digitalt værktøj giver ejendomsudviklere bedre grundlag for at investere 

Boligudlejer bruger proptech til at sænke tomgangen

Endnu en platform for ejendomsdata ser dagens lys

Ejendomdanmark: Branchen står på tærsklen til større digital transformation 

Digital kortplatform skal give branchens aktører "unik indsigt" i ejendomsmarkedet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier