EjendomsWatch

Restauratører og natklubejere er dybt bekymret

Både Sundhedsstyrelsens direktør og statsminister Mette Frederiksen varsler nye coronarestriktioner. Det kan ramme især nattelivet, men også store forsamlinger.

Foto: Andreas Merrald

Meldinger fra Sundhedsstyrelsen om, at politikerne atter bør overveje at lukke nattelivet som konsekvens af coronasmitte, ryster den danske restaurantbranche.

Det især fordi sektoren ikke mener, at effekten af krav om coronapas har nået at virke. Og fordi regering og myndigheder hidtil har stået på, at der ikke var behov for nye restriktioner. Dermed er der heller ikke fremlagt en plan for mulige, nye kompensationsordninger til ramte brancher.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier