EjendomsWatch

Lundgrens-partner: "Nu kan alt sælges uanset kvalitet, art og beliggenhed"

JULESERIE: Transaktionerne buldrer afsted, men rentestigninger og øget inflation venter forude, spår Tobias Vieth, partner hos advokatfirmaet Lundgrens, der har fast ejendom blandt specialerne. Han er næste deltager i EjendomsWatchs juleserie, hvor han også advarer mod "Trump-agtige" tilstande i debatten om coronavaccination.

Manglende liberalisering af advokatbranchen gør den mindre attraktiv for kommende generationer, mener Tobias Vieth, partner hos advokatfirmaet Lundgrens. | Foto: PR

1. Hvad var den største begivenhed for dig personligt, der skete i 2021?

"Jeg må blankt indrømme, at 2021 var temmelig begivenhedsløst for mig personligt – selvom det professionelt har været et hæsblæsende år. Udover jeg kan glæde mig over først at fylde 50 i 2022, så har jeg været særdeles stolt af, at det på et tidligt tidspunkt blev klart, at Lundgrens efter al sandsynlighed sætter ny omsætningsrekord i 2021 og at vi har så loyale medarbejdere og kunder, som tilfældet er."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier