EjendomsWatch

Shoppingcenter med værdi af over en milliard får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev med over 40.000 kvm areal er solgt til den britiske kapitalforvalter M&G Real Estate. Dansk forvalter af centret fortsætter. I seneste regnskab har coronakrisen udløst en trecifret millionnedskrivning.

Coronakrisen kostede en nedskrivning af værdien af Big Shopping Center på næsten 200 mio. kr. i 2020. | Foto: PR / CBRE

Efter mere end fem års ejerskab har CBRE Investment Management og Portus Retail solgt det 40.700 kvm store shoppingcenter Big Shopping Center i Herlev videre til den London-baserede kapitalforvalter M&G Real Estate. Det skriver førstnævnte selskab i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at der er tale om den næststørste enkeltstående transaktion i Norden inden for detailsektoren siden begyndelsen af coronapandemien, hvilket vil sige omkring to år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier