EjendomsWatch

Tomgang koster nedskrivninger hos ejendomsfamilie

German High Street Properties ruller i tredje kvartal årets hidtidige ejendomsopskrivninger tilbage til nul. Tabet på husleje har dog været mindre end forventet, lyder det.

Hans Thygesen er formand for German High Street Properties' bestyrelse, der bl.a. også tæller hans tvillingebror, Walther Thygesen. | Foto: Stine Bidstrup / Ritzau Scanpix

Efter værdiopskrivninger på i alt 1 mio. euro svarende til ca. 7,4 mio. kr. i årets første to kvartaler har børsnoterede German High Street Properties nedskrevet sine ejendomme med samme beløb. Det fremgår af den netop offentliggjorte rapport for tredje kvartal.

Selskabet, der har sit investeringsfokus i tyske strøgejendomme, opjusterer samtidig sine forventninger til årets resultat, så prognosen lyder på mellem 1,9 og 2,4 mio. euro før værdiregulering og skat. Tidligere lød intervallet på 1,6-2,1 mio. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier