EjendomsWatch

Udvikler med markante projekter på cv'et firedobler sit driftsresultat

Nordkranen med Dan Ingemann Petersen i spidsen satte turbo på driften i det forgangne regnskabsår, men gik tilbage på bundlinjen. Udviklingsselskabet er involveret i flere markante projekter i hovedstaden – heriblandt Postbyen og Papirøen.

Visualisering af Postbyen-projektet med promenaden langs baneterrænet i forgrunden. | Foto: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Ejendomsudviklingsselskabet Nordkranen, der er involveret i en række større projekter i København, mere end firedobler sit driftsresultatet i det skæve regnskabsår 2020/21.

Af en netop offentliggjort årsrapport fremgår det, at projektudvikleren har bevæget sig fra et driftsresultat på knap 1,7 mio. kr. året forinden til over 7 mio. kr. ved udgangen af juni 2021. Det sker ud af en bruttofortjeneste på 24,4 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier