EjendomsWatch

Trods generationsskifte i Enggaard: 81-årig patriark udbygger sin ejendomsformue

Jørgen Enggaard, der sidste år overdrog den nordjyske entreprenørkoncern A. Enggaard til tredje generation, er stadig aktiv i ejendomsbranchen med mursten for langt over 200 mio. kr. Ifølge økonomidirektør fokuseres på "konservative investeringer".

Jørgen Enggaard (i midten), da han sidste år gennemførte et generationskifte, hvor hans sønner Asger (tv.) og Jens Enggaard (th.) blev leder af hver sin del af forretningen. | Foto: PR / Enggaard

81-årige Jørgen Enggaard er forretningsmand ind til benet, og med ejendomme for over 200 mio. kr. gennem sit selskab Guldbæk Holding er han stadig særdeles aktiv i ejendomsbranchen.

Det er selvom, at man sidste år gennemførte et generationsskifte i A. Enggaard-koncernen, så det nu er Jørgen Enggaards sønner Jens og Asger Enggaard, som er majoritetsaktionærer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier