EjendomsWatch

Fokus-chef i debat om global konkurrence: "Politikere er en katastrofe for branchen"

Udenlandsk investeringskapital strømmer i disse år ind på et dansk ejendomsmarked, der lokker med lukrativ finansiering og stabile afkast. Politikerne bør dog skrue ned for deres sabelraslen, lød opfordringen fra Fokus-topchef Tonny Nielsen, Colliers' Peter Winther og Søren V. Jacobsen fra Heimstaden på branchens topmøde, Ejendom2021.

"De siger og slynger om sig med nogle ting, som de så bagefter skal have nogle embedsmænd til at finde ud af, hvordan skal håndteres," lyder bredsiden mod de danske politikere fra Tonny Nielsen, adm. direktør i Fokus Asset Management. | Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier

Hjemløs kapital svæver hvileløst rundt over Europa i disse år, og en betydelig del slår sig ned i danske ejendomme.

De mange internationale milliarder har fået mæglere med julelys i øjnene til at tale om udsigten til et rekordår, hvad transaktionsvolumen angår, mens visse politikere derimod løfter øjenbrynene og ser de udenlandske investeringer som en potentiel trussel mod eksempelvis landets lejere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier