EjendomsWatch

Deas henter ny udlejningschef hos erhvervsmægler

Lisette Østergreen Nielsen er ny chef i Deas' afdeling for erhvervsudlejning. Hun kommer fra en stilling hos Red.

Lisette Østergreen Nielsen. | Foto: PR / Deas

Efter næsten seks år som senior associate hos erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har Lisette Østergreen Nielsen valgt at takke ja til stillingen som ny udlejningschef for erhvervslejemål i Deas.

Det skriver hun i et opslag på Linkedin.

"Det har været nogle spændende, lærerige og sjove år hos Red, og jeg har haft de mest fantastiske kollegaer i branchen. Forude venter et nyt spændende job med masser af udfordringer og nye kollegaer," skriver Lisette Østergreen Nielsen på Linkedin.

Ifølge hendes Linkedin-profil har hun tidligere været ansat i advokatfirmaer som Rønne & Lundgren, Accura Advokataktieselskab og Bech-Bruun.

Afdelingsdirektør i Deas stopper efter et år

Mette Seifert: "En 37 timers arbejdsuge eksisterer ikke for mig" 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier