EjendomsWatch

Heimstaden udpeger ny driftsdirektør fra egne rækker

Det svenske ejendomsselskab har udpeget hollandsk landechef til en delt rolle som driftsdirektør.

Eddo Rats | Foto: PR / Heimstaden

Eddo Rats er netop blevet udpeget til at dele rollen som driftsdirektør sammen med den nuværende driftsdirektør, Helge Krogsbøl.

Med mere end 20 års erfaring i ejendom- og servicebranchen er Eddo Rats en erfaren mand. De sidste to år har Rats besiddet stilling som landechef for Heimstaden i Holland.

"Med Eddo ombord på holdet har vi nu to kompetente og erfarne driftsdirektører, som er med til at styre vores ejendomme og forsat sikre en høj service blandt vores kunder," siger Patrik Hall, adm. direktør Heimstaden

Tidligere har Rats stået i spidsen for Vesteda Investment Management, som direktør for ejendomme og innovation, og som direktør for Amsterdam & Almere i De Alliante, et af Hollands største boligorganisationer.

Eddo Rats forventes at tiltræde rollen som driftsdirektør i løbet af 2022.

Heimstaden vækster fortsat: Runder 1,4 mia. kr. i danske lejeindtægter i år

Heimstaden bygger trecifret antal boliger med klimatilpasset park i det vestjyske 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier