EjendomsWatch

Deas-topchef: Medier og politikere gør ejendomsejere til skurke

EJENDOM2021: Rikke Lykke, adm. direktør i Deas, mener, at der blandt politikere og medier mangler forståelse for, hvem der egentlig ejer de mange milliarder i ejendomsbranchen. Kapitalfonde gøres til noget suspekt, lyder det i dobbeltinterview med Blackstones europæiske ejendomschef. Se uddybende videointerview her.

Rikke Lykke (tv) adm. direktør i Deas, og James Seppala, Blackstones europæiske ejendomschef ved branchetopmødet Ejendom2021 26. oktober i Tivoli Congress Center. | Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier

En uheldig alliance mellem politikere og medier er med til at sætte ejendomsbranchen i et urimelig dårligt lys. Da det ofte handler om folks boliger, gøres det til noget odiøst, at der er virksomheder, som faktisk tjener penge på at eje dem.

Sådan lød det fra ejendomsforvalteren Deas' nye topchef Rikke Lykke, da hun på brancheorganisationen Ejendomdanmarks topmøde Ejendom2021 tirsdag delte erfaringer med Blackstones europæiske ejendomschef James Seppala.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier