EjendomsWatch

Lokal udvikler har solgt lejligheder for over 1 mia. kr. på Aarhus Ø

Ejendomsudvikleren Bricks melder om, at salget af ejerlejligheder i storbyggeriet Nicolinehus centralt beliggende på Aarhus Ø er gået over al forventning.

Byggeriet i midten af billedet er Nicolinehus, som står færdigt i 2022. | Foto: PR / Bricks

Salgssummen af solgte ejerlejligheder i byggeriet Nicolinehus på Aarhus Ø har rundet 1 mia. kr. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det er den aahusianske ejendomsudvikler Bricks, som spår, at man om kort tid kan sætte et "udsolgt"-skilt op.

Og det endda et år inden, at byggeriet står helt færdigt.

"Vi er naturligvis ovenud lykkelige for at runde denne milepæl, knap et år før byggeriet et færdigt. Den tillid til projektet og begejstring for byggeriet, som vi oplever, er overvældende," siger Martin Busk, partner i Bricks, i meddelelsen.

Foruden Martin Busk er Philip Foss partner i virksomheden, og de vandt i 2016 opgaven om at opføre Aarhus Ø's nye bydelscentrum.

Nicolinehus er således et samlet byggeri på 40.000 kvm og 25.000 kvm kælder med boliger, butikker, markedshal og erhvervslejemål.

I alt rummer byggeriet 181 ejerlejligheder, hvoraf der ifølge meddelelsen kun mangler at blive sat en underskrift på de 11 af dem.

"Skal jeg sætte ord på, hvad der har skabt den store interesse, så er det, at Nicolinehus rummer meget mere end blot den bolig, som folk køber. De falder også for den mangfoldighed og det liv, de bliver en del af," udtaler Birgitte Agerskov Bro, indehaver og ejendomsmægler hos Danbolig Projektsalg og Udlejning.

Det er Danbolig City Aarhus, som har stået for salget af ejerlejlighederne.

Selvom der næsten er udsolgt af ejerlejligheder i byggeriet, kan man stadig komme til at bo i Nicolinehus.

Således bliver der udbudt 60 lejeboliger i løbet af efteråret 2021.

Den del af Nicolinehus, som indeholder lejelejligheder, erhvervs- og butikslokaler, blev for få uger siden solgt til kapitalforvalteren Formuepleje for knap 1 mia. kr.

Formuepleje overtager Aarhus-byggeri for knap 1 mia. kr.

Borgmester smider letbane til Aarhus Ø af brættet

Forsinkede godkendelser koster Bricks endnu et tocifret millionunderskud 

To tredjedele af lejlighederne er solgt i Claus Hommelhoffs nye Aarhus-skyskraber 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier