EjendomsWatch

Endnu en platform for ejendomsdata ser dagens lys

Personkreds fra Cushman & Wakefield Red står bag Redata, der skal tage kampen op med firmaer som Resights og Estaid.

Foto: Colourbox

Pålidelig information om ejendomstransaktioner er en efterspurgt vare. Og nu forsøger endnu en aktør at levere viden og indsigt om ejendomsdata.

Det er personkredsen omkring mæglerfirmaet Cushman & Wakefield Red, herunder stifter Nicholas Thurø, som står bag firmaet Redata, der lover dyb indsigt omkring transaktioner.

"Vores målsætning er at gøre ejendomsdata tilgængelig for alle aktører på det professionelle ejendomsmarked, så alle aktører fremadrettet kan træffe beslutninger på oplyste og velunderbyggede grundlag," skriver virksomheden om sig selv.

I forvejen opererer firmaer som Resights og Estaid i samme branche, hvor lettere adgang til offentlige data har banet vej for forskellige typer produkter med variende grad af overblik.

Redata er ifølge cvr-registret ejet med 29,5 pct. af Nicholas Thurø, mens resten er ejet af bl.a. Red-partnerne Lior Koren og Kristian Vinggaard via selskabet Red Tech.

Resights klar med database over hidtil skjulte ejendomshandler 

Casa-stifter investerer i proptech-virksomhed

Iværksætter vil samle ejendomsdata: "Har set med egne øjne hvor lang tid folk bruger"

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier