EjendomsWatch

Beskyldninger om byggesjusk får PFA til at gennemgå og udbedre fejl på Kolding-projekt

PFA fremrykker det såkaldte etårs-gennemsyn af 104 boliger i prestigeprojektet Fjordbrynet i Kolding. Pensionsselskabet frygter, at lejeres kritik om byggesjusk vil sætte sig hos kommende lejere.

Fjordbrynet i Kolding består af to højhuse med udsigt til Kolding Fjord. | Foto: PR-visualisering / Aart Architects

Efter massiv kritik fra lejere fremrykker PFA nu det gennemsyn af alle lejligheder i pensionsselskabets boligprojekt Fjordbrynet i Kolding, der stod færdigt i foråret. Gennemsynet sker normalt, efter at boligerne har været beboet i et år. Det skriver Fredericia Dagblad.

Projektet, der består af to højhuse med i alt 104 lejligheder, er blevet beskyldt for at være fyldt med byggesjusk af to lejere i det ene tårns penthouselejligheder, der nu har opsagt deres lejemål. Kritikken gør indtryk på PFA, der frygter, at utilfredsheden "sætter sig hos kommende lejere."

"Så nu går vi ind i alle lejlighederne sammen med vo res entreprenør og tjekker, om vi er enige om, at det, vi ser, er godt nok, eller om der er nogle ting, der skal laves. Og i stedet for at vente til etårs-gennemsynet, så udbedrer vi dem nu," siger porteføljemanager Michael Hansen til Fredericia Dagblad.

Lejere advarer om at flytte ind i to højhuse: PFA erkender for ringe standard

Mægler melder om meget begrænset interesse for PFA-byggeri: Det går alt for langsomt

PFA bygger fire højhuse i Kolding for trecifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier