EjendomsWatch

Schaumann køber kontorejendom af Velliv: Vil udvikle 8000 kvm ungdomsboliger

Udvikleren NPV køber kontorejendom i Storkøbenhavn for tocifret millionbeløb. "Ejendommen er af så god kvalitet, at den sagtens kan konverteres fra erhverv til boliger," siger Jens Schaumann fra NPV, der planlægger udbygning. "Meget attraktivt tilbud" fik pensionsselskab til at sælge.

Den handlede ejendom har tidligere været domicil for kedelproducenten Burmeister & Wain Energy, der gik konkurs i 2017, men har stået tom de seneste år. | Foto: GOOGLE STREET VIEW

NPV har måttet slippe 70 mio. kr. for at få hænderne i pensionsselskabet Vellivs 4000 kvm kontorejendom på Lundtoftegårdsvej 93A i Kongens Lyngby.

Det bekræfter ejendomsudvikleren over for EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier