EjendomsWatch

City Apartment vil bygge i Nordsjælland – køber grund til boliger

To klynger i den nye bydel Troldebakkerne i Gribskov Kommune er netop blevet solgt til ejendomsudvikleren City Apartment, der ellers fokuserer på København.

City Apartment vil bygge 6300 kvm boliger i ved Helsinge i Nordsjælland. Billedet viser dog ikke dette område. | Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau Scanpix

Den nye bydel Troldebakkerne i Helsinge i Nordsjælland kommer til at brede sig på ca. 35 hektar, der skal rumme omkring 700 boliger.

Nu er områderne klynge 9 og 10 netop blevet solgt til københavnske City Apartment, som vil bygge 6300 kvm boliger, fremgår det af en pressemeddelelse fra mægleren Nordicals, der har formidlet salget.

Dermed mangler Gribskov Kommune blot at sælge det sidste område, nemlig klynge 11.

Christoffer Hendrich, mægler hos Nordicals Nordsjælland, glæder sig over stor interesse for den store byggegrund.

"Vi har oplevet stor interesse for Troldebakkerne, Men det var i sidste ende City Apartment, der kom med det bedste bud. De kunne se spændende udviklingsmuligheder i projektet, og med grundpriserne i Gribskov kunne de samtidig se en god forretning," lyder det fra mægleren, som ikke røber salgspris.

Lundgrens-advokat bliver ejendomsdirektør

Familieejet ejendomsselskab køber op i Storkøbenhavn for trecifret millionbeløb

Ombejlede City Apartment melder fuldt hus – egenkapitalen runder 1,3 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier