EjendomsWatch

4000 kvm ejendom midt i København solgt til tyskere for trecifret millionbeløb

"Den dyreste p-plads" i København er udviklet til 4000 kvm ejendom og solgt for en pris i omegnen af 350 mio. kr. Sælger er et partnerskab bestående af udviklerne bag ejendommen, mens køber er et tysk familiekontor. (Opdateret)

Foto: PR/Boll+

En nyudviklet ejendom på Ny Østergade 24-30 i København K er solgt til det tyske investeringsselskab Euro Real Estate, der investerer på vegne af formuende privatpersoner syd for grænsen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ifølge EjendomsWatchs oplysninger er den ca. 4000 kvm ejendom solgt for et beløb i omegnen af 350 mio. kr. Ejendommen består af butikker og restauranter i stueetagen, kontorer på 1. etage og boliger på 2.-4. etage. Ejendommen er ved overtagelsen fuldt udlejet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier