EjendomsWatch

Formuepleje overtager Aarhus-byggeri for knap 1 mia. kr.

Kapitalforvalteren køber sig ind i bolig- og erhvervsbyggeriet Nicolinehus. Dermed kan private investorer blive medejere af det 40.000 kvm store byggeri.

Nicolinehus på Aarhus Ø, som Aart Architects har tegnet. | Foto: Illustration/Aart Architects.

Landets største uafhængige kapitalforvalter Formuepleje har købt sig ind i det aarhusianske kæmpebyggeri Nicolinehus, der forventes at stå klar til indflytning næste år.

Det oplyser Formuepleje og ejendomsudviklingsselskabet Bricks, der står for opførelsen af Nicolinehus, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier