EjendomsWatch

International kapitalforvalter afviser hoteller i København: Udbuddet er for stort

Boliger, logistik og kontorer i København er fokusområdet for Schroders' vækst i Danmark. Kapitalforvalteren har stor ekspertise inden for hotelbranchen, men udbuddet er for stort i den danske hovedstad. Ejendomschef siger til EjendomsWatch, at Schroders gerne vil have danske pensionsselskaber som kunder.

"For udenlandske investorer bliver man nødt til at spørge sig selv: Er det her en turistfælde, eller er der faktisk mulighed for, at vi også kan klare os godt?," siger Sophie van Oosterom, global ejendomschef hos Schroders. | Foto: PR / Schroders

Den britiske kapitalforvalter Schroders ser gode muligheder for vækst på det danske ejendomsmarked. Men det bliver ikke inden for hotelsegmentet, hvor kapitalforvalteren ellers er stærkt repræsenteret i udlandet.

Sådan lyder den nye globale chef for ejendomme i Schroders, Sophie van Oosterom, i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier