EjendomsWatch

Hotelinvesteringer slår bule i omsætningen hos Michael Kaa: "Vi har været hårdt ramt"

Omsætningen fra hoteller er mere end halveret hos Proark-koncernen, der trods alt kommer ud af 2020 med overskud på grund af covid-kompensation og positive værdireguleringer. "Alting taget i betragtning, er jeg faktisk meget godt tilfreds," siger indehaver Michael Kaa Andersen til EjendomsWatch.

"Alle lande har forskellige hjælpepakker, men gennemgående er hjælpepakkerne mere rettet mod operatører end på udlejere," siger Michael Kaa Andersen. | Foto: PR/Proark

Coronakrisen er ikke gået ubemærket hen i Michael Kaa Andersens ejendomskoncern, Proark. Det viser koncernregnskabet for 2020.

Omsætningen lander på knap 243 mio. kr. mod 344 mio. kr. forrige år. Det er især koncernens eksponering mod hoteller, der kan mærkes, idet hotelomsætningen næsten er halveret: Fra 215 mio. kr. i 2019 til 121 mio. kr. 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier