EjendomsWatch

EDC-mægler skal udleje 463 boliger for Capman i Brøndby

EDC Projekt Poul Erik Bech skal stå for udlejningen af nyopførte boliger i Kirkebjerg i Brøndby, som Capman Real Estate købte sidste år. Casa står for byggeriet.

Projektet Kobber Engen består af 463 boliger. | Foto: PR

Mægleren EDC Poul Erik Bech formidlede sidste år salget af et projekt i Brøndby på 463 boliger. Sælger var Saint-Gobain, og køber var Capman Real Estate, som sammen med Casa skulle opføre boligerne.

Nu er EDC Poul Erik Bech igen inde i billedet, da afdelingen EDC Projekt Poul Erik Bech skal stå for udlejningen af boligerne.

Det skriver mægleren i en pressemeddelelse.

Projektet blev startet for ti år siden og var oprindeligt et kontorbyggeri. Sidste år blev der dog sat gang i et boligbyggeri på grunden.

"Det er selvfølgelig tilfredsstillende, at det lykkedes at komme i mål med et så omfattende projekt over så mange år. Vi glæder os enormt over, at vi nu også har fået til opgave at leje alle de mange boliger ud," udtaler Kenneth Nielsen, direktør i EDC Projekt Poul Erik Bech, i pressemeddelelsen.

Boligerne er DGNG Guld certificerede, og de første er klar til indflytning næste år, mens resten af byggeriet, som har fået navnet Kobber Engen, ventes færdigt i 2023. I alt strækker byggeriet sig over 37.440 kvm.

EDC-mægler udlejer 81 Amager-lejligheder på godt tre måneder 

Ejendomsmægler opruster inden for landbrug

EDC-chef med lang Danske Bank-fortid får "et kick af ejendomstransaktioner" 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier