EjendomsWatch

Capman runder 20 mia. kr. i ejendomme under forvaltning og skifter ud i ledelsen

Indtjeningen går frem, mens positive værdireguleringer trækker bundlinjen i tocifret millionoverskud hos Capman i første halvår af 2021. Kapitalforvalteren har øget sine investeringer inden for ejendomme for milliardbeløb sammenlignet med samme periode i 2019.

"Vi forventer at se en fortsat stærk vækst i forvaltede aktiver i de kommende 12 måneder," udtaler Joakim Frimodig, adm. direktør i Capman. | Foto: PR / Capman

Den nordiske kapitalforvalter Capman har haft pæn vækst i første halvdel af 2021. Det viser et netop fremlagt halvårsregnskab.

Aktiver under forvaltning (AUM) stiger til 4,33 mia. euro (ca. 32 mia. kr.) heraf 2,83 mia. euro (ca. 21 mia. kr.) i ejendomme. Tallene var henholdsvis 3,15 mia. euro og 1,87 mia. euro samme tidspunkt sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier