EjendomsWatch

Gefion-ejede Victoria Properties viser røde tal i første halvdel af 2021

Bundlinjen hos det børsnoterede ejendomsselskab Victoria Properties, der er kontrolleret af Gefion Group, lander på godt en million kroner i første halvår. Provenu fra aktieemission i andet halvår skal bruges til at købe ejendomme, skriver selskabet i regnskab.

Thomas Færch, adm. direktør i Gefion Group, er også adm. direktør i Victoria Properties, som selskabet ejer med 69 procent. | Foto: PR / Gefion Group

Victoria Properties realiserede i første halvår underskud på samtlige poster, men reducerer sit underskud på bundlinjen sammenlignet med samme periode sidste år.

Det skriver selskabet i sit regnskab for første halvår af 2021.

Nettoomsætningen landede på 0,6 mio. kr. i perioden – ligesom i samme periode året forinden.

Driftsunderskuddet (EBIT) lå i perioden på 1,2 mio. kr., mens der i første halvår af 2020 var tale om et underskud på 0,6 mio. kr.

Resultatet før skat endte på minus 1,6 mio. kr. og er således lavere end i samme periode året forinden, hvor der selskabet så et underskud før skat på 1,9 mio. kr.

På bundlinjen realiserede Victoria Properties et underskud på 1,3 mio. kr. Det er lavere end i samme periode sidste år, hvor underskuddet landede på 1,9 mio. kr.

Selskabet oplyser ikke finansielle forventninger til 2021, men venter en kapitaludvidelse i årets løb for at eksekvere selskabets nye vækst- og investeringsstrategi.

"Udvidelsen af aktiekapitalen forventes at ske ved en aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer i 2. halvår 2021," skriver selskabet i regnskabet.

"Provenuet fra fortegningsemissionen og provenuet fra salg af selskabets eksisterende ejendomsportefølje skal anvendes til indkøb af attraktive investeringsejendomme inden for selskabets nye investeringsstrategi," fortsætter selskabet.

Gefion-ejer siger farvel til Victoria Properties

Konkurser og corona sender igen Gefion i minus – direktør forventer bedre tider 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier