EjendomsWatch

Udbyder af byggelån tror på fortsat vækst trods entreprenørkonkurs

Alternative Equity Partners, der forvalter alternative investeringsfonde, har løftet top- og bundlinje med millioner i 2020. "Vi kan sagtens øge volumen med den platform, vi har etableret nu," siger partner til EjendomsWatch og varsler et endnu bedre resultat i indeværende år.

Adm. direktør Morten Windfeldt og investeringsdirektør Lars Tønnesen er begge partnere i Alternative Equity Partners, der har aktiver for 5,5 mia. kr. under forvaltning, herunder 2,6 mia. kr. i ejendomsrelaterede investeringer. | Foto: PR / Jakob Mydtskov

Lyngby-baserede fondsforvalter Alternative Equity Partners (AEP), der udbyder byggelån og ejendomsinvesteringer, kom ud af 2020 med et rekordresultat. Og 2021 tegner til at blive endnu et rekordår.

Det fortæller investeringsdirektør Lars Tønnesen og adm. direktør Morten Windfeldt, der begge er partnere i AEP, i et interview med EjendomsWatch efter offentliggørelsen af selskabets årsrapport for 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier