EjendomsWatch

Kronjysk udvikler går konkurs med seks ejendomsselskaber

Konkursboet efter Knud Overgaard Jakobsens ejendomsselskaber indeholder en række erhvervsejendomme og byggegrunde i Randers.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Skifteretten i Randers har ad to omgange i maj og juni taget seks ejendomsselskaber under konkurs. Selskaberne er ejet af den lokale udvikler og tidligere advokat, Knud Overgaard Jakobsen. Det skriver Randers Amtsavis.

Der indgår en række randrusianske erhvervsejendomme og byggegrunde i det samlede konkursbo, hvor kurator Christian Jul Madsen fra advokatfirmaet Kromann Reumert er udpeget som kurator.

Det drejer sig ifølge avisen om Brødregade 6 (købt for 9,8 mio. kr. i 2000), Rådhusstræde 4 (købt for 8 mio. kr. i 2000), Rådhusstræde 2 (købt for 1,5 mio. kr. i 2005), Hammelvej 66A (købt for 22,6 mio. kr. i 2008) og Nikkelvej 15 (købt for 15,25 mio. kr. i 2007).

Ejendomsudvikler går personligt konkurs 

Randers jagter investor med "dybe lommer og langt sigte" til udvikling af 170.000 kvm 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier