EjendomsWatch

Pensionskasse etablerer tagboliger for millioner

For trecifret millionbeløb udskifter akademikerpengetank tage og indretter samtidig familieboliger på loftsetagerne i stort kompleks. Tilsvarende arbejde er udført andre steder i hovedstaden, men det er urentabelt at etablere solceller – trods høje klimaambitioner på Christiansborg og rådhuset.

Pensionskassen P+ har tidligere udstyret en udlejningsejendom på Amager med tagboliger. Her ser beboerformand Peter Schøller Rasmussen. | Foto: Jens Dresling

Pensionskassen P+ er i fuld gang med både at udskifte tage og etablere tagboliger på toppen af et større boligkompleks i Vanløse i udkanten af København.

"Vi har omkring 2500 boliger, og når det er aktuelt at skifte tag, er det naturligt at vurdere, om vi ved at etablere ekstra boliger kan bidrage positivt til både økonomien og ejendommens energiramme. Inden for de senere år har vi etableret tagboliger på ejendomme i Valby og på Østerbro, og det seneste par år har vi været i gang i Vanløse," siger Morten Østrup Møller, ejendomschef hos P+, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier