EjendomsWatch

Fynsk oliefamilie køber ejendomsprojekt i Odense for trecifret millionbeløb

Udvikleren Innovater har solgt et 14.000 kvm stort ejendomsprojekt ved Odense Havn, som senest er værdisat til knap 150 mio. kr., men solgt for mere. Bag købet står den fynske mangemilliardær Torben Østergaard-Nielsen med familieselskabet Selfinvest, der fremover agter at købe yderligere op inden for investeringsejendomme.

Det nu solgte byudviklingsprojekt Odins Brygge er markeret med rødt nederst til højre i billedet. | Foto: PR

Den fynske erhvervsmand Torben Østergaard-Nielsen har gennem det familieejede selskab Selfinvest investeret i det 14.000 kvm store byudviklingsprojekt Odins Brygge ved Odense Havn. Det oplyser Innovater, der har udviklet og nu solgt projektet, i en pressemeddelelse.

Udover boliger rummer Odins Brygge butikslokaler, restaurant, dagligvarebutikker samt et p-hus. Ejendommen er en del af den igangværende byudvikling af hele området ved havnen i Fyns største by.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier