EjendomsWatch

Ledige lejemål driller Lars Thylander: "Shoppingcentre har det svært"

Ejendomsinvestoren Lars Thylander må sande, at det ikke var nogen guldrandet forretning at overtage Esbjerg Storcenter i 2015. Centret leverer igen overskud, men hvert femte lejemål står tomt, egenkapitalen er negativ med 76 mio. kr., og afdrag på lån er sat på hold. "Vi har en plan," siger Lars Thylander til EjendomsWatch.

"Det er et speciale for os at få ting, der ikke kører som de skal, til at gøre det," siger Lars Thylander om sit og forretningspartneren Carsten Viggo Bæks fælles investering i Esbjerg Storcenter. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Ejendomsinvestoren Lars Thylander har fået sin opgave for med at lave en turnaround for det pressede Esbjerg Storcenter, hvor hvert femte lejemål står tomt. Storcentret lander et beskedent overskud på 3,7 mio. kr. i 2020, som var præget af corona-pandemien.

Selvom der er sorte tal på bundlinjen for det 18.000 kvm store shoppingcenter, så er der dog lang vej igen. Selskabet bag har nemlig en negativ egenkapital på 76 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier