EjendomsWatch

ATP-butikscenter nedskrevet med over 100 mio. kr.: "Stadig en fornuftig investering"

Rosengårdcentret i Odense kommer ud af 2020 med trecifret millionunderskud. Regnskabet er bedre end forventet, når man tager højde for corona, lyder det fra ATP Ejendommes investeringsdirektør, der afviser at udtale sig om forventningerne til 2021.

Rosengårdscentret er et af Danmarks største butikscentre med over 150 butikker på 100.000 kvm. | Foto: Google Street View

Rosengårdcentret i Odense skriver sig ind i rækken af butikscentre, der i 2020 har nedskrevet ejendomsværdien med stort millionbeløb. Det fremgår af koncernens årsrapport.

Koncernen lander et underskud på 120,9 mio. kr. i 2020 mod et overskud på lige knap 200 mio. kr. i 2019. Tilbagegangen skyldes overvejende negative værdireguleringer for 117,8 mio. kr., der gør, at ejendomsværdien falder til 3,8 mia. kr. mod 3,9 mia. kr. året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier