EjendomsWatch

Afgående Dades-topchef: "Jeg føler mig hverken brændt ud eller færdig"

Efter 30 år som adm. direktør i Dades overgår Boris Nørgaard Kjeldsen til en løsere tilknyttet funktion som seniorrådgiver for ejendomsselskabet, der overdrager forvaltningen af sin portefølje til Nrep. Her kommer han blandt andet til at bistå Dades med at finde nye investeringer, siger han til EjendomsWatch.

"Hvis jeg skal prøve noget andet og mere frit, så er det her et fabelagtigt godt tidspunkt," siger Boris Nørgaard Kjeldsen til EjendomsWatch. | Foto: PR / Dades

Boris Nørgaard Kjeldsen er ikke færdig i ejendomsbranchen.

Det forsikrer den 61-årige veteran, der efter 30 år på posten stopper som adm. direktør i Dades, i forbindelse med at Nrep overtager forvaltningen af ejendomsselskabets 25 mia. kr. store portefølje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier