EjendomsWatch

Administrator af ejendomme for over 30 mia. kr. leverer sit hidtil bedste resultat

Med tocifrede vækstrater på bruttofortjeneste og bundlinje høstede ejendomsadministratoren Taurus sidste år sit hidtil bedste resultat. "Det er et stort fokus for 2021 at konsolidere organisationen," fortæller partner og adm. direktør.

Thomas Windtberg, partner og adm. direktør i Taurus, samt Anne Sofie Hovgaard, ny underdirektør i selskabet. | Foto: PR / Taurus

Taurus Ejendomsadministration med hjemsted i Aarhus leverede sidste år en vækst på bundlinjen på 43 pct., så resultatet før skat lød på 4,4 mio. kr. I en pressemeddelelse skriver selskabet, at der er tale om det bedste regnskab i selskabets syvårige historie.

Samtidig voksede bruttofortjenesten til 36,2 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 32 pct. sammenlignet med 2019.

Ifølge Thomas Windtberg, partner og adm. direktør, forvalter Taurus nu ejendomme for omkring 30 mia. kr.

"Vi er stolte af, at vi i Taurus med vores fokuserede strategi på professionel ejendomsadministration med best-in-class finansiel rapportering for store danske og internationale ejendomsinvestorer på 12 måneder har løftet vores forretningsvolumen med mere end 30 pct.," siger Thomas Windtberg i meddelelsen.

"Det er et stort fokus for 2021 at konsolidere organisationen og sikre, at Taurus også fremadrettet vil levere markedets bedste administrationsydelser til vores gode kunder."

Formand Peter Winther erklærer sig på bestyrelsens vegne stolt over, "at Taurus fortsætter sin imponerende vækst med en fortsat høj lønsomhed."

"Væksten er ikke skabt ved at etablere sig inden for nye forretningsområder, men ved at fokusere på kerneforretningen: Vi gør i Taurus det, som vi er bedst til," lyder det fra Peter Winther, der netop er fratrådt som adm. direktør i Colliers.

Taurus, der i løbet af sidste år ansatte over 20 nye medarbejdere, blev etableret i 2014, da de daværende partnere i Sadolin & Albæk samt Keystone Investment Management overtog administrationsafdelingen i det tidligere Essex Invest.

Taurus vinder millionaftale med Capman og øger sin markedsandel: "En stor sag for os"

Taurus Ejendomsadministration mere end fordobler bundlinjen

Deas udbygger sin førerposition i branchen – men Fokus Asset Management vokser mest 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier