EjendomsWatch

CBRE finder lejer til over 7000 kvm stor forvandlet ejendom i København

En nedslidt københavnsk lagerhal skal fremover udlejes som kontor til teknologivirksomhed, når CBRE senere på året sætter punktum for totalombygningen. Erhvervsmægleren måtte skuffe flere bejlere, lyder det.

Teknologivirksomheden VEO Technologies flytter ind i den ombyggede lagerhal på Rovsingsgade sidst på året. | Foto: CBRE

Det der længe har stået som en nedslidt lagerbygning på adressen Rovsingsgade 68 på Ydre Østerbro i København, bliver i løbet af i år forvandlet til en moderne kontorejendom. Det fremgår af en pressemeddelelse fra CBRE, der netop har lejet ejendommen ud.

Den nye lejer, teknologivirksomheden VEO Technologies, flytter sidst på året ind i den totalombyggede tidligere industribygning, hvor bl.a. auktionshuset Lauritz.com engang holdt til.

Ejendommen, som den tog sig ud før den igangværende renovering. | Foto: Leif Jørgensen
Ejendommen, som den tog sig ud før den igangværende renovering. | Foto: Leif Jørgensen

"Vi oplevede en stor interesse for ejendommen og havde op til flere lejere, som gerne ville flytte ind, både som domicil, men også etagevis. Vi arbejder nu på at finde andre lejemål til de lejere, vi måtte skuffe i denne omgang," siger Andreas Willumsen, der har titel af Director hos CBRE, i meddelelsen.

Det er udelukkende betonkonstruktionen fra den tidligere lagerhal, der bliver en del af de kommende kontorfaciliteter i ejendommen, som ifølge erhvervsmægleren "beholder sit rå look med en fantastisk loftshøjde." Desuden får medarbejderne hos VEO Technologies glæde af en nyetableret tagterrasse.

CBRE-selskab overtager samarbejdspartner inden for facility service

Direktør og serviceben hos CBRE får permanent papir på hinanden 

Gefion hyrer CBRE til at sælge 262 studieboliger i Storkøbenhavn

CBRE's danske chef forventer "et rigtig godt 2021" 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier