EjendomsWatch

Thylander-partner stopper

Carsten Viggo Bæk udtræder af både partnerkreds og bestyrelse og barsler med ny ideer.

49-årige Carsten Viggo Bæk vil tage hul på næste kapitel i sin karriere. | Foto: PR

Partner og næstformand i bestyrelsen, advokat Carsten Viggo Bæk, udtræder af Thylander Gruppen. Han overdrager hele sin aktiepost til Lars Thylander, meddeler firmaet.

"Jeg vil gerne takke Lars for at tage mig i mesterlære og for 15 års partnerskab - det har været en fantastisk rejse for Thylander Gruppen og for mig personligt. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået til vores medinvestorer, og selvfølgelig også stolt af den virksomhed, vi har bygget op og vores dygtige medarbejdere," udtaler Carsten Viggo Bæk.

"Jeg er 49 år, og hvis jeg skal nå at tilføje endnu et kapitel til min erhvervskarriere, er timingen rigtig. Jeg har et par nye forretningskoncepter, som jeg nu får mulighed for at give min fulde opmærksomhed, og som jeg glæder mig til at løfte sløret for, når tiden er moden," fortsætter han.

Fra grundlægger Lars Thylander er der rosende ord:

"Carsten og jeg har arbejdet sammen og været venner i mere end 20 år - de 15 i Thylander Gruppen - og jeg skylder ham stor tak for at være en helt central del af vores resultater, og dér hvor virksomheden er i dag."

"Jeg respekterer, at Carsten gerne vil prøve noget nyt og omlægger sin erhvervstilværelse herefter. Fra min og alle kollegaernes side er der kun at sige tak samt ønske masser af god vind med det næste kapitel."

Ud over partnerskabet i Thylander Gruppen har Lars Thylander og Carsten Viggo Bæk en række fælles investeringer i og udenfor ejendomsbranchen. Disse berøres ikke af Carsten Viggo Bæks udtræden af Thylander Gruppens bestyrelse og ledelse, lyder det.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier