EjendomsWatch

Thylander-fond døjer med millionunderskud – boligindgreb og drift koster dyrt

Fond ejet PFA, Industriens Pension og Thylander indkasserer tocifret millionunderskud. Forklaringen er ifølge Thylander-topchef "et meget forsigtigt syn på værdierne" i forbindelse med regeringens boligindgreb samt markante driftsudgifter.

Det er "et knoklearbejde og dyrt at drive ejendomme," siger Kristian Krogh, adm. direktør og partner hos Thylander Gruppen samt direktør i Danske Boligejendomme. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Milliardfonden Danske Boligejendomme kom ud af 2020 med et underskud på 13,9 mio. kr., hvilket betyder, at bundlinjen er skrumpet med mere end 78 mio. kr. siden forrige år. Det fremgår af årsrapporten fra selskabet, der er ejet af PFA og Industriens Pension sammen med Thylander Gruppen.

I ledelsesberetningen forklares de negative værdireguleringer på 30 mio. kr. med det nu så berømte 5.2-indgreb i boligreguleringsloven, der betød, at nye og gennemgribende forbedringer først må føre til højere husleje fem år efter investorens overtagelse af en boligudlejningsejendom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier