EjendomsWatch

Castellum sælger Ørestad-vartegn for over trekvart milliard

Svenske Castellum har solgt de to markante kontorbygninger Neroport og Ferring-huset i Ørestad i København til landsmænd for over 750 mio. kr. En perfekt tilføjelse til porteføljen, siger køber. (Opdateret)

Henning Larsen Architects har tegnet de to kontorbygninger, som svenske Castellum nu har solgt. | Foto: Thomas Borberg

Castellum har solgt kontorejendommene Neroport og det såkaldte Ferring-hus i Ørestad til den svenskbaserede kapitalforvalter Genesta for 778 mio. kr. Det skriver det svenske ejendomsselskab i en pressemeddelelse.

Det samlede udlejningsareal på adressen Kay Fiskers Plads 9-11 løber op i 32.477 kvm. De to ejendomme er tegnet af Henning Larsen Architects.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier