EjendomsWatch

Fast Ejendom oplever solid fremgang - opjusterer forventninger

For kvartalet realiserede selskabet Fast Ejendom et resultat af primær drift før værdireguleringer på 9,49 mio. kr. mod 7,5 mio. kr. i perioden året før.

Foto: PR / Fast Ejendom

Der er bedring at spore over hele linjen hos Fast Ejendom, der i forbindelse med sit førstekvartalsregnskab opjusterer sine forventninger til 2021.

Det fremgår af selskabets regnskab, der er kommet torsdag eftermiddag.

"Det lykkedes at udleje en række lejemål i 2021, som får effekt hurtigere, end vi oprindeligt havde budgetteret med, og det er på den baggrund glædeligt, at vi kan meddele, at vores forventning til koncernens resultat af primær drift før værdireguleringer nu er i niveauet 33 mio. kr. imod tidligere udmeldt 31 mio. kr.," siger Torben Schultz, administrerende direktør i Fast Ejendom, i en kommentar til regnskabet.

For kvartalet realiserede selskabet et resultat af primær drift før værdireguleringer på 9,49 mio. kr. mod 7,5 mio. kr. i perioden året før.

Derudover har Fast Ejendom også opjusteret forventninger til pengestrømme fra driften til 20 mio. kr. fra tidligere 18 mio. kr.

De samlede lejeindtægter stiger i første kvartal med 10,6 pct. til 18,8 mio. kr. sammenlignet med samme periode sidste år.

Det er blandt andet ibrugtagen af et 10.000 m2 nyopført lager i Ringsted, der har været med til at løfte indtægterne hos selskabet.

Selskabet nævner desuden, at effekten af udlejningsaktiviteter i andet halvår af 2020 har haft en positiv indvirkning på de realiserede lejeindtægter fra starten af året.

Det afspejler sig blandt andet i bundlinjen, der tager et ganske pænt hop sammenlignet med første kvartal sidste år.

Bundlinjen lander på 8,14 mio. kr. mod 5,14 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier