EjendomsWatch

Jeudan-chef: "Pandemien har fået sygefraværet til at falde"

Ifølge chefen for Danmarks største børsnoterede ejendomsselskab er det blot en af flere positive sidegevinster ved coronakrisen. I modsætning til den nuværende nedlukning er de kommet for at blive.

"Sådan nogen som mig har haft den tanke, at det der med hjemmearbejde nok var noget med, at man bare sad derhjemme og drak kaffe. Men det synspunkt har for mig og andre ændret sig helt," siger Per Hallgren, adm. direktør i Jeudan. | Foto: PR / Jeudan

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier