EjendomsWatch

CEJ-direktør Anne Marie Oksen: "Vi ligger på en 8'er"

PODCAST: Ejendomsbranchens innovations- og teknologinetværk, Proptech Denmark, er klar med en ny sæson podcast. I årets første udgave taler administratorer af ejendomme om mulighederne for at effektivisere gennem teknologi. Lyt podcasten her.

Anne Marie Oksen, adm. direktør i CEJ Ejendomsadministration, er en af gæsterne i første udgave af Proptech Denmarks nye runde podcast. | Foto: PR / CEJ

2020 bød på udgivelser af 14 podcast hos ejendomsbranchens innovations- og teknologinetværk, Proptech Denmark.

Nu er en ny sæson skudt i gang med omtrent samme antal inden sommer, og igen byder udsendelserne på en blanding af erfarne branchepersoner og iværksættere blandt gæsterne.

Torsdag udgives første udgave af 2021-sæsonen med titlen "Ejendomsadministration og drift – effektivisering via teknologiske muligheder".

Her er Anne Marie Oksen, adm. direktør i CEJ Ejendomsadministration gæst sammen med Jens Find, stifter af softwareplatformen Unik, og Morten Krarup, stifter af den digitale ejendomsadministrator Proper.

"Vi ligger på en 8'er", siger Anne Marie Oksen i podcasten på spørgsmålet om, hvor digital CEJ er på en 10-skala.

Ifølge Morten Krarup fra Proper er der stadig et potentiale at hente hos mange administratorer, når det gælder automatisering og robotløsninger.

Hele podcasten kan aflyttes via dette link.

Læs også:

Deas-topchef åbner op om milliardaftale med Aberdeen i årets sidste podcast

Proptech Denmark og Cobblestone-direktør samler op på podcastserie

Thylander Gruppen sætter flere ord på udviklingen af Danske Bank-domicil 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier