EjendomsWatch

Danske Bank finder chef til at lede projekt med nyt hovedsæde i Postbyen

Landets største bank er i gang med forberedelserne til flytningen fra det nuværende og ikoniske hovedsæde på Holmens Kanal til den endnu ikke opførte Postbyen. Nu har banken været på fangst i Nykredit for at finde en chef til projektet.

Danske Bank får sit nye hovedsæde i den endnu ikke opførte Postbyen i København. | Foto: Danica/PR

Danske Bank forlader i de kommende år de ældre, historiske bygninger på Holmens Kanal for i stedet at flytte over i et spritnyt hovedsæde i Postbyen, der er under opbygning ved Københavns Hovedbanegård.  

Til at lede projektet har Danske Bank fundet en særdeles erfaren medarbejder, når det handler om at lede store byggeprojekter for pengeinstitutter.

Valget er faldet på Mette Nördenstrøm, der kommer til fra Nykredit. Det skriver hun selv på Linkedin.

Mette Nördenstrøm har mestendels tilbragt sin tid i finanssektoren i Nordea, hvor hun har været ansat – med en enkelt afstikker – fra 2000 til 2018. Her var hun bl.a. medansvarlig for udformningen af Nordeas hovedkontor i Ørestad.

Senest har hun været ansat som senior project manager Nykredit, hvor hun bl.a. har arbejdet med Nykredits projekt om at rykke fra adressen på Kalvebod Brygge til et nyt hovedsæde i Nordhavn.

Danske Banks nye hovedsæde forventes at stå klar i 2023 og er ligeligt ejet af Danica og ATP. Mette Nördenstrøm havde første dag i Danske Bank 1. marts.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Danica-chef har hænderne fulde: "Vi kommer nok ikke igen til at have fire så store projekter"

Thylander Gruppen sætter flere ord på udviklingen af Danske Bank-domicil 

Rekordhandel: Danske Banks historiske hovedsæde solgt for over 2 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier