EjendomsWatch

Mens krakket andelsforening kæmpede for livet lænsede formanden fælleskassen

THYRA DANEBODS DEROUTE: Over en længere årrække har en formand i en stor konkursramt andelsforening hevet millioner op fra foreningens fælleskasse. Han er nu dømt til at betale penge tilbage og genstand for en bedrageriefterforskning. EjendomsWatch opruller over de kommende dage forløbet.

Andelsforeningen Thyra Danebod blev i 2018 solgt til svenske Heimstaden. I kulissen har en hård fejde mellem den tidligere formand og beboerne udspillet sig. | Foto: Google Maps

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier