EjendomsWatch

Patrizia-chef bebuder nye danske opkøb

Ifølge landechef Louise Hertz kan Københavns omegn og også Aalborg blive nye knappenåle i kapitalforvalterens danmarkskort.

"Vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark," siger Patrizias landechef i Danmark Louise Hertz. | Foto: PR / Patrizia

Den tyske kapitalforvalter Patrizia, der i 2020 solgte ud af en række aktiver i Danmark, lægger op til nye opkøb på det danske marked, der som minimum skal være på trecifrede millionbeløb, skriver Estate Media.

"Vi forventer at være meget aktive i 2021, fordi vi har en del internationale investorer, der ønsker at investere i Danmark, specielt inden for core-boliger samt core- og value add-erhverv, nærmere bestemt kontorsegmentet," siger landechef Louise Hertz til udgivelsen.

Hun lader forstå, at man geografisk ønsker at udvide fra København til også at omfatte forstæderne, mens man i Jylland ser Aalborg som en mulighed udover Aarhus, hvor man er til stede allerede.

Da EjendomsWatch tilbage i september talte med Louise Hertz, lød tonerne også om yderligere vækst efter en del frasalg:

"Vores strategi er stadig at vækste på det danske marked, men vi ser jo løbende på vores ejendomme, da fondene har forskellige strategier for, hvornår de vil exitte. Det, sammenholdt med markedssituationen, afgør, om vi vælger at sælge," sagde Louise Hertz.

"Men samlet set ønsker vi at øge porteføljen," supplerede hun og opgjorde ved den lejlighed værdien af Patrizias mursten herhjemme til omkring 11 mia. kr.

Patrizia efter frasalg for milliardbeløb: Vi vil stadig vokse i Danmark 

Patrizia investerede for et milliardbeløb i Norden i 2020

Patrizia køber op for trekvart milliard kroner nær København

Detailkarré i indre København solgt for 1,6 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Fransk kapitalforvalter køber 70 procent af Fokus

Blackfin Capital Partners og Fokus Asset Management indgår strategisk partnerskab. Den franske kapitalforvalter køber samtidig 70 procent af aktierne, såfremt man får Finanstilsynets godkendelse. (Opdateret)

CEJ-ledelse efter endnu et år med vækst: Salling-aftale bringer os op i en ny klasse

CEJ leverer for andet år i træk vækst, hvilket adm. direktør Anne Marie Oksen bl.a. tilskriver effektivisering og automatisering. I et dobbeltinterview med EjendomsWatch fortæller formand Per Hallgren desuden, at en aftale indgået med Salling Group i det forløbne år repræsenterer et skridt "op i en ny klasse" for ejendomsadministratoren.

Udlandsdansker køber sjællandsk gods med værdi af over 100 mio. kr.

Aggersvold Gods, der har været ejet af Radiometer-arvingen Johan Schrøder, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber med Jørgen Troelsfeldt i spidsen. Over for EjendomsWatch uddyber bestyrelsesformanden de videre planer med ejendommen. Mægler på salget erklærer sig meget tilfreds.

Klumme: Bygge- og ejendomsbranchen er i krig med samfundet

Nybyggeri er blevet naturens værste fjende, og danskerne har under coronaen fundet ud af, at vi ikke kan undvære det grønne, mener politisk rådgiver i denne klumme. Projektudviklerne må tidligt omfavne kritikerne og skabe den nødvendige folkelige opbakning til deres byggeplaner, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier