EjendomsWatch

Udvikler venter byggestart for nyt Aarhus-hotel inden for et år

Ifølge Jørn Tækker, der netop har overtaget aarhusianske ejendomme i en trecifret millionhandel, er en aftale med hoteloperatør tæt på.

"Hvis ikke det bliver hotel, så bliver det et kontorhus. Men altså, man kan ikke drage nogen konklusioner i det klima, vi har i dag," lød det i fredags fra den aarhusianske ejendomsudvikler Jørn Tækker. | Foto: Rune Aastrup Pedersen

Et nyt hotel med 275 værelser og 100 servicerede hotellejligheder kan inden for et år begynde at skyde op i Skejby ved Aarhus.

Hotellet, der endnu kun er på projektstadiet, indgår i den trecifrede millionhandel med aarhusianske ejendomme, som blev omtalt af EjendomsWatch i fredags. Den har udvikleren Jørn Tækker på købersiden, mens sælger er udvikleren Niels Albertsen, hvis holdingsselskab, NA Holding, blev erklæret konkurs 12. januar 2021.

Til Aarhus Stiftstidende, der lørdag omtalte handlen med ejendommene, siger Jørn Tækker, at hotelplanerne i Skejby, der har navnet Skytower, endnu ikke har en operatør på plads.

"Jeg vil tro, at vi kan gå i gang med byggeriet af Skytower om et års tid. Der er ikke en kontrakt på plads endnu med en operatør, der skal drive hotellet, men det er tæt på," siger Jørn Tækker til avisen.

Over for EjendomsWatch åbnede han dog fredag for andre planer:

"Hvis ikke det bliver hotel, så bliver det et kontorhus. Men altså, man kan ikke drage nogen konklusioner i det klima, vi har i dag. Jeg tror på det, og sælger har jo også troet på det rigtig, rigtig længe," sagde Jørn Tækker.

Projektet er planlagt på en 15.000 kvm ubebygget grund på Graham Bells Vej i Skejby, hvor prisen ifølge tingbogen lyder på 57 mio. kr.

Også et andet hotelaktiv indgår i handlen i form af den ca. 10.000 kvm ejendom på Frederiksgade 82-94 ved Rådhuspladsen i Aarhus, som bl.a. rummer et nyopført Radisson Red-hotel.

Hotelinvestorer ramt af coronakrise og konkurs: "Vi har fået en ordentlig lussing" 

Aarhus-udvikler køber ejendomme for "pænt stort trecifret millionbeløb" ud af konkursbo

Genrejst Aarhus-udvikler øger formuen – ekstraudgifter slår skår i årsregnskabet

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt 

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier