EjendomsWatch

Aarhus-udvikler køber ejendomme for "pænt stort trecifret millionbeløb" ud af konkursbo

Den aarhusianske ejendomsmatador Jørn Tækker har købt en række ejendomme i lokalområdet, heriblandt et nyopført hotel og et hotelprojekt under udvikling. Det sker efter, at sælgeren er gået konkurs med sit holdingselskab.

"Det er dét, der er interessant ved porteføljekøb frem for enkeltkøb. Man vokser lidt hurtigere på én gang," siger Jørn Tækker til EjendomsWatch. | Foto: Morten Lau-Nielsen / Ritzau Scanpix

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier