EjendomsWatch

Byråd siger ja til byggeri i fire etager i stedet for syv – investor trækker sig

En ny lokalplan tillader nu en reduceret udgave af byggeri, som lokale beboere i Randers har kæmpet imod i årevis. Men investor bag projektet har nu trukket sig.

Byrådet i Randers har givet tilladelse til et byggeri af et 15 meter højt byggeri, hvor der ikke længere er investorinteresse. | Foto: Colourbox

Det bliver ikke så højt, som det oprindeligt var tænkt, men mulighederne for, at der kommer et mindre højhusbyggeri til Randers er blevet større, efter byrådet har stemt ja til en ny lokalplan. Den sikrer et fire etagers byggeri på 15 meter i Tøjhusehavekvarteret, skriver Randers Amts Avis.

Tilladelsen til lokalplanen kommer efter flere års indædt kamp fra beboerne i lokalområdet, der har bekæmpet planerne om at opføre et 21 meter højt byggeri med syv etager – altså tre etager mere, end den nye lokalplan.

Det er dog uvist, om projektet bliver gennemført. Det nordjyske firma Brunder Ejendomme, der stod for udviklingen af ejendommen har meddelt, at der ikke længere er investorinteresse for projektet.

Hos De Konservative, der sammen med Venstre stemte nej til den nye lokalplan, håber byrådsmedlem Daniel Madié, at et projekt kan se dagens lys. 

"Jeg håber, at investor alligevel vender tilbage. Ellers har vi gjort i nælderne," siger det konservative byrådsmedlem til Randers Amts Avis.

Frode Laursen-familie på boligjagt: Køber ejendomme for trecifret millionbeløb

Jysk investortrio bygger boliger for trecifret millionbeløb i Næstved 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier