EjendomsWatch

Efter 38 års ejerskab tager fond stikket hjem og sælger kontorejendom for 232 mio. kr.

Godt 10.000 kvm kontor og p-kælder ryger på nye hænder som led i Dreyers Fonds strategi om at fokusere på det centrale København.

Foto: PR

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har på vegne af Dreyers Fond solgt Lersø Parkallé 38-44 på Østerbro for 232,1 mio. kr., oplyser mægleren.

Køber er en unavngiven dansk investor med overdragelse 15. januar 2021.

”Som konsekvens af Dreyers Fonds strategi om primært at eje, drive og udvikle boligejendomme af høj kvalitet og med centrale beliggenheder i København, var det naturligt for os at lade denne ejendom blive solgt i et struktureret salg. Vi glæder os over, at vi har indgået aftale med en professionel køber, som kan videreudvikle ejendommen, og vi ønsker køber tillykke med købet,” siger Bo Rygaard, direktør i Dreyers Fond, i meddelelsen.

Ejendommen "Haraldsgades Skolehus" er beliggende på Rønnegade 2 og 8 samt Lersø Parkallé 38-44 og er opført i årene 1964-1968. Den har været ejet af Dreyers Fond siden 1983 og består af 10.600 kvm kontor med tillæg af stor P-kælder, og den er primært udlejet til virksomheder inden for biotekbranchen, fremgår det.

Dreyers Fond blev repræsenteret af Advokatfirmaet Jordan Løgstrup og Red.

Parken-boss bliver næstformand i Freja Ejendomme – Bang & Olufsen-direktør træder ind i bestyrelsen

Nrep køber kontorejendom på Nørrebro for over 300 millioner 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier