EjendomsWatch

Blue Capital køber tre butiksejendomme for 123 mio. kr.

De tre ejendomme på i alt 7100 kvm blev fuldtegnet i løbet af 1-2 dage, fortæller Blue Capital-topchef til EjendomsWatch. Topchefen fortæller, at man har en ny ejendomsfond på 350 mio. kr. i støbeskeen.

"Det illustrerer den store investorinteresse, der er for ejendomme med lange lejekontrakter og stærke lejere," siger Martin Kibsgaard, topchef i Blue Capital. | Foto: PR / Blue Capital

Den aarhusianske projektudbyder Blue Capital har i december indgået købsaftaler om tre ejendomme til i alt 123 mio. kr. Det sker efter, at man har udbudt og fuldtegnet projekterne blandt sine investorer.

Det drejer sig om tre ejendomme i Frederikshavn, Vordingborg og Egedal på i alt 7100 kvm. Ejendommene er udlejet på uopsigelige 15-års lejekontrakter til henholdsvis Fakta, Kvickly og Harald Nyborg. Dertil kommer en 10-års lejekontrakt med Handelsbanken på et mindre areal i Egedal-ejendommen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier