EjendomsWatch

Fynsk ejendomsmatador: Branchen fortjener større respekt

Frederik Barfoed langer ud mod boligminister Kaare Dybvad, som han mener har en "ubehøvlet retorik", hvor alle i ejendomsbranchen bliver skåret over samme kam som Blackstone.

Ejendommen Højbro Plads 4 i København er en del af porteføljen hos Barfoed Group, der i alt ejer bygninger for små 9 mia. kr. Foto: PR/Barfoed Group

Hos fynske Barfoed Group, der ejer ejendomme for knap 9 mia. kr., efterlyser den daglige chef, Frederik Barfoed, større respekt omkring ejendomsbranchen, hvis betydning og jobskabelse i hans optik bliver negligeret, ikke mindst af S-regeringen med Mette Frederiksen (S) i spidsen, som han mener kører fuldstændig sololøb.

"Den tone, vi har mødt blandt andet fra Kaare Dybvad, har jo været en til tider ubehøvlet retorik. Der har ikke været nuancer i tilgangen til branchen, som blev skåret over en kam med Blackstone. Det undrer mig, at det ikke har stødt flere i branchen blandt mine kolleger. Jeg er selv blevet meget stødt over det," lyder det over for Estate Magasin fra topchefen fra det familieejede selskab.

Han står i spidsen for Barfoed Group, som hans far, Rolf Barfoed, lagde grundstenene til, og hvis dagligdag i stigende grad er blevet bebyrdet af boligindgrebet tidligere i år og senest lagerskatten, som ifølge Frederik Barfoed vil koste arbejdspladser, da likviditet skal bruges på skat.

Barfoed Group føler sig polstret til modvind: Står et andet sted end under finanskrisen

Røde lamper i ny Odense-bydel: Alle erhvervslejemål er taget

Barfoed Group skyder gang i byggeri til over 400 millioner i egen baghave

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier