EjendomsWatch

DSV udvider lager- og logistikfaciliteter i Hedehusene med 95.000 kvm

DSV Panalpina iværksætter anden fase af byggeriet af selskabets lager- og logistikfaciliteter i Hedehusene med planerne om at udvidelse på 95.000 kvm.

DSV har sat gang i en udvidelse på 95.000 kvm Foto: Ivan Boll

Det danske transportselskab DSV Panalpina iværksætter anden fase af byggeriet af selskabets lager- og logistikfaciliteter på Hedelandsvej i Hedehusene med planerne om at udvidelse på 95.000 kvm.

Det skriver DSV Panalpina i en meddelelse.

I 2019 indviede DSV den første 47.000 kvm store lager- og logistikbygning på Hedelandsvej, og transportselskabet forventer at tage de næste 95.000 kvm i brug i begyndelsen af 2022.

Behovet for lagerplads i det storkøbenhavnske område er ifølge DSV Panalpina i stadig stigning, ikke mindst når det gælder mere avancerede løsninger.

"Der er specielt stor efterspørgsel på logistikfaciliteter til e-commerce samt health care/pharma, og dele af de nye bygninger bliver derfor indrettet specifikt til disse formål," siger adm. direktør Marcel Blomjous, DSV Solutions.

Omkring en tredjedel af nybygningen svarende til cirka 35.000 kvm indrettes til health care/pharma og vil ud over kølelager også inkludere frostlager ned til minus 40 grader celcius.

Transportkoncernen DSV frasælger logistikejendom og indgår 10-årigt lejemål

Nrep sælger 11 logistikejendomme i milliardhandel

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier